Konsertkalender

Intryck, avtryck

5 juli kl. 18:00 i Näsby kyrka

25 juli kl. 19:00 i Odensjö kyrka

29 juli kl. 18:00 i Vederlövs g:a kyrka

Duett Soubrette ”Så bra – så brett!”

9 juli kl. 18:00 i Högestad kyrka

12 juli kl. 20:00 i Hyby Nya kyrka

En helt vanlig dag!

6 december kl. 10:00 på Tomelilla bibliotek

https://unga.musikisyd.se/utbud/en-helt-vanlig-dag/

Konserter och föreställningar

Intryck, avtryck

Intryck, avtryck är en solokonsert om musik, människor och händelser som på ett eller annat sätt gjort intryck och avtryck i mitt liv. Repertoaren och berättelserna varierar från tid till tid och plats till plats men ett faktum kvarstår: Vardagen i all sin enkelhet kan bära på glimrande överraskningar!

Omtyckt program i Svenska kyrkans ”Musik i sommarkväll”!

En helt vanlig dag!

Tänk vad mycket som kan hända en helt vanlig dag! I den här föreställningen får ni hänga med Moa och hennes favoritgosedjur Pardi när de med hjälp av gitarrmusik och film möter vardagens dramatik och spänning. Moa älskar dessutom att klura på ord och kanske blir det så att ni får hjälpa till med ett rim eller två.   

Duett Soubrette – Så bra, så brett!

En dynamisk sång- och gitarrduo med mottot: ”Så bra – så brett!” Vi bjuder på alltifrån operaarior till klassiska sånger, svenska visor och jazz som konsert, underhållning eller som inslag under högtidligheter.

Medverkande:  
Moa Nissfolk – gitarr
Elisabeth Ekberg – sopran

Adventstid kom till mitt ensamma hus…

”Adventstid kom till mitt ensamma hus…” är en kombinerad musik- och berättarupplevelse om vardagliga möten som kan skingra ofrivillig ensamhet. Traditionella engelska carols, svenska julpsalmer och ringleksmusik i arrangemang för klassisk gitarr står på repertoaren!

Det spårar!

Fyra främlingar, en tågkupé och ett resmål. Till tonerna av Philip Glass ”Mishima” får publiken följa med på en resa kantad av tragik och komik. Frågan är bara om tåget hinner fram i tid? 

Medverkande: (O)MEGA-4

Simon & Nissfolk

Med ett namn som för tankarna till Simon and Garfunkel, bjuder duon Simon och Nissfolk på pop, visor och jazz, men också en och annan pärla ur den klassiska repertoaren. Duon har bland annat spelat på musikcafé, nationaldagsfirande och begravning.

Medverkande:  
Moa Nissfolk – gitarr
Linnea Simon – sång och percussion

Hemmafrun –
kvinnor och konstnärskap 1938

Välkommen till år 1938 och en värld full av romaner, matlagningstips och frågespalter inspirerade av olika nummer av Hemmets Veckotidning från samma år. Historien understryks av musik komponerad av uteslutande kvinnliga tonsättare.

Medverkande: (O)MEGA-4